Wie ben ik?

Mijn naam is Titia van der Geest-Bouter en geboren en getogen in Oegstgeest.
Mijn opleiding is lerares lichamelijke opvoeding en ben daarna werkzaam geweest in het toerisme.
De jaren voordat ik met de hondenuitlaat en opvang begon heb ik op een afdeling verkoop en klantenservice gewerkt maar daar miste ik een stuk vrijheid en passie voor wat ik deed.

Ik ben van kinds af aan gek op honden.
Zo liet ik 'RINTJE', de Friese Stabij van mijn opa, al uit toen ik jong was. Later heb ik vele wandelingen gemaakt met de twee herdershonden van mijn tante: Flip en Joran. In die tijd heb ik veel over de opvoeding en africhting van honden geleerd.
In de loop van mijn leven kom ik altijd weer op vriendschap met honden uit.

Dit is de reden dat ik van deze liefhebberij uiteindelijk mijn werk heb gemaakt. Ik doe het nu alweer meerdere jaren met veel plezier!

Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon en mijn overtuiging is dat door voldoende beweging en de juiste aandacht voor uw hond, er een veel lievere en gezelligere hond op u zit te wachten bij thuiskomst! 

   Uw hond is bij mij in goede handen!